Skip to main content

Glasvezelloket.nl geeft altijd 30 cashback

Oriënteer via Glasvezelloket.nl en bestel een Internet, TV, Internet & TV of Alles-in-1 pakket bij een provider. En krijg na bestelling €30,- gestort op je bankrekening.

meisje verbaasd over snelle vergelijking en prima prijzen small d2d7fbd1

Glasvezelloket.nl geeft altijd 30 cashback

Oriënteer via Glasvezelloket.nl en bestel een Internet, TV, Internet & TV of Alles-in-1 pakket bij een provider. En krijg na bestelling €30,- gestort op je bankrekening.

Hoe werkt het?

  1. Ga eerst naar de VERGELIJKEN pagina en bestel een Internet, TV, Internet & TV of Alles-in-1 pakket bij een provider.
  2. Vul het cashback claim formulier in en upload het contract van je nieuwe internetabonnement. Let op! Je gegevens op de cashback claim formulier moeten overeenkomen met het contract van je nieuwe internetabonnement.
  3. Na een correcte aanmelding zie je de bevestiging op je scherm.
  4. Wanneer alles in orde is ontvang je je cashback binnen 2 maanden nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.
  5. Indien je een deel van je cashback wilt doneren aan een goed doel, zal je het overige deel ontvangen op je bankrekening. Glasvezelloket.nl zal bij een gewenste donatie de overeenkomende gedeelte donereren aan de gewenste goede doel.

Cashback claimen – Vul je gegevens in

Antwoord op al je cashback vragen

Hoe gaat Glasvezelloket.nl om met mijn privé gegevens?

Glasvezelloket.nl houdt zich aan de geldende privacy wet- en regelgeving. Je gegevens gebruiken wij voor de controle en verwerking van de cashback. Glasvezelloket.nl gebruikt je gegevens niet voor commerciële doeleinden, tenzij je hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Ook worden je gegevens niet met derden gedeeld.  Raadpleeg onze Privacy Policy voor meer informatie.

Kan ik na een cashback aanvraag de keuze van donatie aan een goede goede doel wijzigen?

Nee, helaas kan je achteraf je gekozen cashback donatie voor een goede doel niet wijzigen.

Kan mijn cashback aanvraag afgewezen worden?

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor correcte invoer van de gevraagde informatie. Cashback aanvragen kunnen niet in behandeling genomen worden als de gevraagde informatie onjuist of onvolledig is. Glasvezelloket.nl houdt zich het recht voor om deelnemers aan de cashback actie te weigeren in geval van redelijk vermoeden van misbruik of fraude, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Glasvezelloket.nl kan doen gelden.