Skip to main content
Cashback actie bij Online.nl

Cashback actie bij Online.nl

Online.nl heeft op dit moment een cashback actie waarbij je €70 kan claimen bij een overstap naar een Internet & TV of Alles-in-1 pakket bij deze provider. Deze extra korting is geldig bovenop het huidige aanbod.

We hebben de pakketten met de bijbehorende pakketten opgesomd:

DSL verbinding

  1. Internet & TV (met TV kastje), eerste 6 maanden €31,50 daarna €49 p/mnd
  2. Alles-in-1 (met TV kastje), eerste 6 maanden €34 daarna €51,50 p/mnd
  3. Internet & TV (met TV app), eerste 6 maanden €29 daarna €46,50 p/mnd
  4. Alles-in-1 (met TV app), eerste 6 maanden €31,50 daarna €49 p/mnd

Glasvezel verbinding

  1. Internet & TV (met TV kastje), eerste 6 maanden €36,50 daarna €55 p/mnd
  2. Alles-in-1 (met TV kastje), eerste 6 maanden €39 daarna €56,50 p/mnd
  3. Internet & TV (met TV app), eerste 6 maanden €34 daarna €51,50 p/mnd
  4. Alles-in-1 (met TV app), eerste 6 maanden €36,50 daarna €54 p/mnd

Na het bestellen van een pakket, kan via de actiepagina van Online.nl de cashback geclaimd worden, waarna de cashback verrekend zal worden met de kosten op de nota.

Na een oriëntatie en overstap naar een internet provider via Glasvezelloket.nl, geven wij ook nog eens additioneel €30 cashback. Bij een overstap naar Online.nl kan je in totaal maar liefst €100,- cashback ontvangen via beide partijen. De actie bij Online.nl is geldig tot en met 20 oktober, dus wees er snel bij!

Waarom een glasvezel verbinding nemen bij Online.nl?

Glasvezel is de meest betrouwbare internetverbinding en Online.nl biedt glasvezel internet tot 500 Mb/s. Het voordeel van een glasvezel verbinding is dat de download snelheid gelijk is aan de upload snelheid. Hierdoor kunnen meerdere mensen tegelijk down- en uploaden, digitaal tv kijken, supersnel gamen en videobellen zonder haperingen. Bovendien verbruikt het glasvezelnetwerk minder energie dan het kopernetwerk, waardoor het ook beter voor het milieu is.

Wil je ook weten of je glasvezel kunt krijgen? Doe de postcodecheck via Glasvezelloket.nl om te kijken wat jij op je huisadres kunt ontvangen.