Skip to main content
Ontvang nu Google Nest Entertainment pack

Ontvang nu Google Nest Entertainment pack

Bij een afname van een 1-jarig Internet en TV pakket bij KPN ontvang je momenteel een Google Nest entertainment pack als welkomstcadeau ter waarde van €199,-. Het entertainment pack bestaat uit een Google Nest Audio en een Google Nest Hub 2

De Google Nest Audio is een slimme speaker waarmee je muziek kunt luisteren maar ook vragen stellen en opdrachten laten uitvoeren. Je kan bijvoorbeeld naar het weer vragen of nieuws. De Nest audio is ook gemakkelijk te koppelen aan andere Nest speakers. Zo kan je in heel je huis overal een audiosysteem samenstellen.

De Google Nest Hub 2 is de ideale afstandsbediening voor je smart home. Door al je slimme elektronica te koppelen aan de hub is het mogelijk om met de touchscreen of je stem alle slimme apparatuur te bedienen. Je kan bijvoorbeeld je videodeurbel bedienen maar ook je agenda bijhouden en berichten sturen door het huis naar andere Nest luidsprekers. 

Deze actie loopt tot en met 17 oktober 2021. Doe de postcodecheck via Glasvezelloket.nl om te kijken of je ook een abonnement kunt afsluiten bij KPN. De actie is alleen geldig bij het afsluiten van een nieuw internetverbinding abonnement bij KPN. Voor de actie geldt op=op, dus wees er snel bij!