Skip to main content

Over ons

Over Ons

Onze Missie

Glasvezelloket.nl is een vergelijkingssite voor internet, tv en bellen. Toegang tot internet is een primaire behoefte geworden en wij willen als een 100% onafhankelijke vergelijkingssite objectief diensten op het gebied van internet, tv en bellen informeren aan al onze bezoekers.

Is dat het? Zeker niet! Glasvezelloket.nl wil een bijdrage leveren aan het milieu en aan de medemensen die behoeftig zijn. Glasvezelloket.nl doneert jaarlijks aan de goede doelen die het ondersteunt. Van de gegenereerde inkomsten geeft Glasvezelloket.nl altijd de mogelijkheid om €10,- cashback te claimen indien je overstapt via Glasvezelloket.nl. Ook jij kan dan, indien je dat wilt, je cashback of een gedeelte van je cashback doneren aan een goed doel dat Glasvezelloket.nl ondersteunt op de site. Zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Internetproviders hebben geen invloed op ranking van hun pakketten. We vertonen de pakketten van nagenoeg alle internet providers van Nederland op glasvezelloket.nl om een zo gedegen mogelijke overweging te kunnen laten maken.

Glasvezelloket.nl bestaat uit een ervaren team. Indien je toch vragen hebt rondom overstappen naar een andere provider neem dan contact met ons op. Onze servicedesk team zal je proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Voordeel voor jou

Door over te stappen kan je jaarlijks van tientallen tot wel €200,- per jaar besparen. Het advies van Glasvezelloket.nl is gratis.

Verdienmodel Glasvezelloket.nl

Wanneer je via Glasvezelloket.nl oriënteert en een abonnement afsluit bij een internetprovider, dan ontvangt Glasvezelloket.nl een éénmalige commissie. De ontvangen commissie heeft op geen enkele manier invloed op de tarieven van de providers en ook niet op de vertoning van de pakketten van de providers op Glasvezelloket.nl.