Skip to main content
Caiway

Doe de postcode check

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small 771967c4
Caiway

Doe de postcode check

Waarom Caiway kiezen?

Caiway is na KPN de grootste internet glasvezel aanbieder van Nederlend. Caiway biedt al sinds 1981 glasvezel diensten aan, destijds heetten ze nog ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’, in 1995 werden ze ook een internetprovider onder de naam Kabelfoon. Vanaf 2004 werden alle diensten samengevoegd onder de naam Caiway. 

In 2017 werd Caiway overgenomen door het Zweedse investeringsfonds EQT, Delta de provider uit Zeeland is ook onderdeel van EQT. Vanaf augustus 2017 is Caiway samen met Delta samengevoegd tot het bedrijf Delta Fiber Nederland. EQT heeft er voor gekozen om beide merknamen te handhaven.

Caiway biedt in steeds meer gebieden glasvezel diensten aan en dit gebeurt ook meer in de buitengebieden. Per gebied wordt er gekeken of er genoeg animo is om glasvezel kabels onder de grond te leggen. Wanneer doorgaans meer dan 50% van de bewoners en bedrijven intekenen dan kunnen de graafmachines aan de slag. Ben je benieuwd of jij ook gebruik kunt maken van de diensten van Caiway? Doe dan de postcodecheck!

Caiway internet is glasvezel internet, waarbij je snelheden tot 1.000 Mb/s kunt afnemen. Als je tv erbij wilt afnemen, kun je kiezen uit de pakketten: Voordelig, Slim en Giga Snel waar je respectievelijk internet snelheden erbij krijgt van 100 Mb/s, 400 Mb/s en 1.000 Mb/s. In alle pakketten heb je de keuze uit 70+ zenders, Opnemen, Pauzeren, Begin gemist, Programma gemist en kan je via de app tv kijken waar en wanneer je wilt.

De tv pakketten kunnen ook uitgebreid worden met extra zenderpakketten zoals ESPN complete en Film1, alle extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Klantenservice Caiway

De online klantenservice van Caiway is van maandag tot en met zondag bereikbaar van 09:00 – 21:00. Antwoorden op de meest gestelde vragen kan je vinden op de klantenservicepagina. Indien je toch persoonlijk iemand iemand wilt spreken kan dat ook via de chat of via Facebook of Twitter.

 • Internet via de kabel

 • Internet via glasvezel

 • Digitale interactieve televisie

 • TV kijken via app

 • Telefonie (vast bellen)

Advies Glasvezelloket.nl

caiway logo
Glasvezel Internet
12 maanden contract
€ 35,-


 • Actie prijs: € 35,- p/m
 • Na 6 maanden: € 44,50 p/m
 • Snelheid Down: 300 MB
 • Snelheid Up: 300 MB
 • Aansluitkosten: € 0,-
caiway logo
Glasvezel Internet & TV
12 maanden contract
€ 35,-

+

 • Actie prijs: € 35,- p/m
 • Na 6 maanden: € 52,95 p/m
 • Snelheid Down: 150 MB
 • Snelheid Up: 150 MB
 • Aansluitkosten: € 0,-
caiway logo
Glasvezel Alles-in-1
12 maanden contract
€ 35,-

+ +

 • Actie prijs: € 35,- p/m
 • Na 6 maanden: € 55,45 p/m
 • Snelheid Down: 100 MB
 • Snelheid Up: 100 MB
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Antwoord op al je vragen over Caiway

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe internet service provider?

  Overstappen – Door een postcodecheck te doen via Glasvezelloket.nl kan je alvast kijken welke internet provider bij je past qua internet snelheid, eventueel tv pakket mogelijkheden en natuurlijk qua prijs. Je kunt via de website van een nieuwe provider een internet abonnement af sluiten. De betreffende provider kan de overstap van je huidige provider naar je nieuwe provider volledig afhandelen via de overstapservice. Met de ‘overstapservice’ wordt eigenlijk het minder leuke gedeelte bedoelt, het opzeggen bij je huidige provider. De afhandeling hiervan wordt volledig overgenomen door je nieuwe provider. Vanzelfsprekend kan je dit doen als je geen opzegtermijn meer hebt bij je huidige provider.

  Providers die hier in ieder geval aan mee werken zijn: Online.nl, XS4ALL, Ziggo, KPN, Delta Fiber Nederland, Odido, Youfone, Plinq, Qonnected, Trined en Freedom Internet.

  Hoe kan ik mijn wifi verbinding verbeteren?

  Heel veel mensen worstelen met de vraag hoe ze hun wifi verbinding sneller of stabieler kunnen maken. Het helpt om de router ‘vrij’ te laten staan en niet in de buurt te plaatsen van apparatuur (draadloze telefoon, babyfoon, tv  die de wifi verbinding kunnen beinvloeden. De wifi-band wijzigen kan ook uitkomst bieden. Omschakelen van de drukke 2,4GHz band naar de rustigere 5Ghz kan uitkomst bieden. Let op: niet alle apparaten kunnen wijzigen naar 5GHz. 

  Hoe werkt de combikorting bij Caiway?

  Indien je naast je internet en tv abonnement ook mobiel bij Caiway afneemt, dan krijg je €5,- per maand korting op je factuur.

  Hoe weet ik of ik een glasvezel abonnement kan afsluiten bij Caiway?

  Door de postcodecheck te doen op Glasvezelloket.nl kan je zien of Caiway diensten levert op je adres.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  R. De Vries

  Veel beter dan mijn vorige provider, ben blij met mijn overstap. Helpdesk medewerker was vriendelijk en het was snel geregeld.

  C. Bertrams

  Overstappen is vlekkeloos verlopen, duidelijke informatie op de website.

  Kathelijne Schuurmans

  Ik vond het jammer dat ik lang bij de helpdesk in de wacht stond maar uiteindelijk bleek het aansluiten van de modem een fluitje van een cent.