Skip to main content
Canal Digitaal

Ontdek iets bijzonders…

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small 771967c4
Canal Digitaal

Ontdek iets bijzonders…

Waarom Canal Digitaal kiezen?

Ruim 15 jaar biedt Canal Digitaal een zeer groot aanbod van tv- en radio- zenders via de satelliet. Er worden meer dan 300 digitale tv zenders en meer dan 170 radio zenders dagelijks aangeboden aan honderdduizenden huishoudens. Hiermee is Canal Digitaal de derde grootste tv aanbieder van Nederland. 

Bij Canal Digitaal kan je van oudsher tv kijken via de satelliet maar sinds 2018 kan je er ook tv-kijken via internet zoals bijvoorbeeld Netflix.  Voor een vast maandbedrag kan je door alleen de Canal Digitaal app te downloaden direct tv kijken op je smart TV, laptop, tablet of smartphone. De app ondersteunt iOS en Android waarbij je ook kunt streamen naar tv’s die Airplay of Chromecast ondersteunen, zo kun je het beeld doorsturen naar je TV. Standaard zit ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 in het app only pakket en je kunt tot 7 dagen terug kijken en tot 100 uur opnemen. Sinds de overname van Canal Digitaal door Canal+ is het aanbod nog verder verrijkt met standaard Canal+ Series in het tv pakket. Het app only tv abonnement is maandelijks opzegbaar, wat het erg flexibel maakt.  

Canal Digitaal is samen met Online.nl onderdeel van M7 Group S.A., een CANAL+ Group-onderneming. M7 Group is gevestigd in Luxemburg en is in Europa een snel groeiende aanbieder van televisiediensten voor consumenten en de zakelijke markt. Over acht verschillende landen bedient M7 Group ruim drie miljoen huishoudens met honderden radio- en tv-zenders, en alle relevante interactieve mogelijkheden om het groeiende aanbod van overzichtelijke content op maat toegankelijk te maken. Sinds 2011 biedt M7 haar klanten in Nederland en België ook breedbanden telefoniediensten aan.

Klantenservice Canal Digitaal

De helpdesk medewerkers van Canal Digitaal zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 om te je helpen met al je vragen. Op de website kan je ook een overzicht vinden van de meest gestelde vragen. Ook kan je een vraag stellen via een live chat of via de sociale kanalen (Facebook en Twitter).

 • TV via de schotel

 • Digitale interactieve televisie

 • TV kijken via app

Advies Glasvezelloket.nl

Canal Digitaal logo
3-in-1 TV App
12 maanden contract
€ 14,95


 • Actie prijs: € 14,95 p/m
 • Actie: 1ste week gratis
 • Zenders: 78 TV zenders
 • Gratis: ESPN Compleet
 • Aansluitkosten: € 0,-
Canal Digitaal logo
Satelliet TV Rijk
12 maanden contract
€ 26,95


 • Actie prijs: € 26,95 p/m
 • Actie: Gratis schotelset
 • Zenders: 83 (25 in HD)
 • Gratis: ESPN Compleet
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Antwoord op al je vragen over Canal Digitaal

  Ik heb haperend beeld

  Haperend Beeld – Indien je internet snelheid onvoldoende is, zal je toestel een mindere kwaliteit vertonen. Dit zal zich herstellen zodra je weer voldoende internet snelheid kan ontvangen. Van belang is dat je een internet snelheid moet hebben van minimaal 5 Mb/s voor een normale verbinding.

  Waarom kan ik niet inloggen op de TV app?

  Om te kunnen inloggen is het belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op Mijn Canal Digitaal. Indien je nog geen account hebt aangemaakt kan dat via de website. Indien je je wachtwoord vergeten bent, kun je deze opnieuw instellen.

  Ik kan de Canal Digitaal app niet vinden

  De tv app van Canal Digitaal is alleen te downloaden in de Nederlandse app stores. Heb je een buitenlandse taal instelling aan staan? Dan is het mogelijk dat je app niet kunt vinden. Stel de taalinstelling in op Nederlands en probeer het opnieuw.

  Indien je toestel niet voldoet aan de systeemvereisten van de Canal Digitaal tv app kan je deze mogelijk ook niet vinden. Check of je toestel aan de eisen voldoet door contact op te nemen met helpdesk.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  SA. van Engel

  Uitstekend, keurig te woord gestaan en duidelijke informatie gekregen.

  PL. van Horste

  Netjes geholpen, goede service en ontvangst in HD, geweldig! 

  AL. Smith

  Erg goed en snel geleverd, compleet en alles werkt naar behoren. Beeldkwaliteit is super!