Skip to main content
Delta

Doe de postcode check

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small 771967c4
Delta

Doe de postcode check

Waarom Delta kiezen?

In de provincie Zeeland is de provider Delta een bekende, het is namelijk de internet service provider en energie leverancier van Zeeland. Na verschillende fusies is Delta Fiber in 1991 ontstaan ​​door de fusie van PZEM en Waterbedrijf Zuidwest Nederland (WMZ). Delta Fiber verzorgt sinds 2002 de digitale dienstverlening van Zeelandnet.

Bij Delta kun je terecht voor internet en tv, telefonie en energie. Het bedrijf levert diensten aan consumenten en bedrijven. Delta Fiber Nederland blijft investeren in glasvezel- en coaxnetwerken om ervoor te zorgen dat zowel nu als in de toekomst mensen toegang hebben tot snel internet.

Delta Fiber biedt internetsnelheden van 20 Mb/s tot 1 Gigabit. Met het Flexpakket kan je eenvoudig zelf je gewenst snelheid bepalen en dit is maandelijks aanpasbaar. Door middel van de postcodecheck kan je bekijken wat Delta levert via glasvezel of via de kabel. Service staat hoog in het vaandel bij deze provider. Er wordt naast een gratis wifi-modem ook een gratis installatie door een monteur aangeboden.  De monteur gaat pas weg als het internet goed werkt en eventuele wifi punten sluit hij ook meteen aan.

Via een een glasvezel abonnement is het mogelijk om te streamen zonder haperingen. Delta bied glasvezel snelheden aan van 150 Mb/s, 400 Mb/s en 1.000 Mb/s, waarmee iedereen in het huishouden tegelijkertijd van het internet gebruik maken van gamen tot conference calls zonder zonder vast te lopen in een ‘digitale spitsuur’.  

Met het Delta Flexpakket kan je zelf bepalen hoeveel zender je in je pakket wilt hebben (50+, 90+ of 120+ zenders). Met de extra zenderpakketten kan je bijvoorbeeld met het Ziggo Sport Totaal pakket niks te missen van Formule1. Met het Flexpakket kan je maandelijks je pakket wijzigen en betaal je nooit teveel. Met interactieve TV kan je live tv pauzeren, kan je programma’s van het begin bekijken en eventuele gemiste programma’s op een ander tijdstip alsnog bekijken.

Vaste telefonie is ook mogelijk bij Delta, indien je bij een andere provider zit momenteel dan kun je dat eenvoudig meenemen.

Klantenservice Delta

De medewerkers van Delta zijn er 7 dagen per week tot 22:00 om te je helpen met al je vragen. Op de website vind je ook een zoek functionaliteit met de meest gestelde vragen. Heb je toch liever een medewerker van de klantenservice aan de lijn? Dan kan natuurlijk, Delta helpt je graag met al je vragen over internet, tv en telefonie. Ook kan je een vraag stellen via een live chat of via de sociale kanalen (Facebook en Twitter).

 • Internet via de kabel

 • Internet via glasvezel

 • Digitale interactieve televisie

 • TV kijken via app

 • Telefonie (vast bellen)

Advies Glasvezelloket.nl

delta logo
Glasvezel Internet
12 maanden contract
€ 45,-


 • Actie prijs: € 45,- p/m
 • Na 12 maanden: € 50,- p/m
 • Snelheid Down: 1 GB
 • Snelheid Up: 1 GB
 • Aansluitkosten: € 0,-
delta logo
Glasvezel Internet & TV
12 maanden contract
€ 57,50

+

 • Actie prijs: € 57,50 p/m
 • Na 12 maanden: € 62,50 p/m
 • Snelheid Down: 1 GB
 • Snelheid Up: 1 GB
 • Aansluitkosten: € 0,-
delta logo
Glasvezel Alles-in-1
12 maanden contract
€ 70,50

+ +

 • Actie prijs: € 70,50 p/m
 • Na 12 maanden: € 75,50 p/m
 • Snelheid Down: 1 GB
 • Snelheid Up: 1 GB
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Antwoord op al je vragen over Delta

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe internet service provider?

  Overstappen – Door een postcodecheck te doen via Glasvezelloket.nl kan je alvast kijken welke internet provider bij je past qua internet snelheid, eventueel tv pakket mogelijkheden en natuurlijk qua prijs. Je kunt via de website van een nieuwe provider een internet abonnement af sluiten. De betreffende provider kan de overstap van je huidige provider naar je nieuwe provider volledig afhandelen via de overstapservice. Met de ‘overstapservice’ wordt eigenlijk het minder leuke gedeelte bedoelt, het opzeggen bij je huidige provider. De afhandeling hiervan wordt volledig overgenomen door je nieuwe provider. Vanzelfsprekend kan je dit doen als je geen opzegtermijn meer hebt bij je huidige provider.

  Providers die hier in ieder geval aan mee werken zijn: Online.nl, XS4ALL, Ziggo, KPN, Delta Fiber Nederland, Odido, Youfone, Plinq, Qonnected, Trined en Freedom Internet.

  Biedt glasvezel via Delta beter internet?

  Zowel via de kabel als via glasvezel levert Delta internet download snelheden tot wel 1 Gbps (1.000 Mb/s).

  Internet diensten, tv en bellen kan zowel via coax als via glasvezel bij Delta. Waar bij coax de uploadsnelheid een stuk lager is dan de download snelheid is bij een glasvezel aansluiting beide snelheden gelijk aan elkaar. Daarmee is glasvezel beter in staat om een hogere capaciteit te verwerken.

  Wanneer wordt bij mij glasvezel via Delta aangelegd?

  Om te zien waar en wanneer Delta glasvezel zal aanleggen, kan je dit bekijken op delta.nl/glasvezelzeeland. Als je in een gebied woont waar glasvezel aangelegd zal worden, zal je een brief ontvangen over de aanleg van glasvezel bij je in de wijk en straat.

  Zal de coax lijn in Zeeland verdwijnen nu glasvezel wordt aangelegd?

  Internet, tv en bellen zal zowel via coax als glasvezel beschikbaar zijn in Zeeland. Wel is het zo dat indien je een glasvezel abonnement kunt afsluiten op je adres, je alleen een glasvezel abonnement kunt kiezen bij Delta.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  Levi Wirthmer

  Snelle levering van de box met modem. Hoe alles moest aangesloten was duidelijk en was snel gedaan. Verbinding is goed!

  Ronald van Gils

  Overstappen was snel geregeld, duidelijke handleiding en allers werkte op de afgesproken tijd en dag. Zeer tevreden. 

  familie H. van Houten

  Alles verliep vlekkeloos, het aanmelden voor het abonnement. Het ontvangen van de router en ook het aansluiten ging in één keer goed. Prima en stabiele verbinding.