Skip to main content
Online.nl

Doe de postcode check

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small 771967c4
Online.nl

Doe de postcode check

Waarom Online.nl kiezen?

Online.nl is gestart in 1993 onder de naam Euronet, het was een pionier doordat het direct startterspakketten verkocht via de detailhandel. Vervolgens heeft het bedrijf heeft geopereerd onder de namen: EuroNet, Wanadoo, Orange en Online.

Deze provider biedt internet aan via het betrouwbare KPN netwerk op zowel DSL als glasvezel, ook vaste telefonie en interactieve televisie behoren tot de diensten.

Online.nl is meer een challenger op de markt met scherpe tarieven. Hun motto is dat ze het ‘meest complete pakket voor de beste prijs aanbieden’. Hiermee maakt deze provider een opmars bij consumenten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben voor een scherpe prijs. Naast internet heeft Online.nl een ruim TV zender pakket aanbod van 80+ tv-zenders. Met de maximaal internet propositie bieden ze altijd de maximaal haalbare snelheid tot 100 Mb/s. Voor de voetballiefhebbers zitten ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 standaard in het tv pakket, zo hoef je niks te missen van alle Eredivisiewedstrijden en Keuken Kampioen wedstrijden.

Bij Online.nl is het ook mogelijk om een internet abonnement af te nemen met een ‘app only’ TV abonnement. Zo krijg je €2,50 korting op je abonnement in vergelijking met een TV abonnement via een media box. De TV app is maandelijks aan en uit te zetten en je kunt TV kijken waar je maar wilt in de hele EU. Online.nl neemt hun tv diensten af bij hun zuster organisatie Canal Digitaal. Opnemen, pauzeren en TV gemist zitten standaard in het TV pakket, zodoende hoef je niks te missen van je favoriete tv programma’s. Via het DSL netwerk kan internet tot 100 MB/s afgenomen worden, waar dit op glasvezel netwerk tot 500 Mb/s mogelijk is.

Voor vaste telefonie biedt Online.nl optioneel voordelige bel-pakketten. 

Online.nl is onderdeel van de M7 groep welke in 2019 is overgenomen door het Franse Canal+. Canal Digitaal is eveneens onderdeel van hetzelfde concern.

Klantenservice Online.nl

De klantenservice van Online.nl is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 – 21:00 en zondag van 12:00 – 19:00. Antwoorden op de meest gestelde vragen kan je vinden op de klantenservice pagina. Indien je iemand wilt spreken kan dat ook via het webcare team op Facebook of Twitter.

 • Internet via glasvezel

 • Internet via VDSL

 • Internet via ADSL

 • Digitale interactieve televisie

 • TV kijken via app

 • Telefonie (vast bellen)

Advies Glasvezelloket.nl

logo van Online.nl
Glasvezel Internet 100 MB
12 maanden contract
€ 26,50


 • Actie prijs: € 26,50 p/m
 • Na 6 maanden: € 41,50 p/m
 • Snelheid Down: 100 MB
 • Snelheid Up: 100 MB
 • Aansluitkosten: € 0,-
logo van Online.nl
Glasvezel Internet & TV
12 maanden contract
€ 30,-

+

 • Actie prijs: € 30,- p/m
 • Na 6 maanden: € 54,- p/m
 • Snelheid Down: 100 MB
 • Snelheid Up: 100 MB
 • Aansluitkosten: € 0,-
logo van Online.nl
Glasvezel Alles-in-1
12 maanden contract
€ 32,50

+ +

 • Actie prijs: € 32,50 p/m
 • Na 6 maanden: € 56,50 p/m
 • Snelheid Down: 100 MB
 • Snelheid Up: 100 MB
 • Aansluitkosten: € 0,-

  Antwoord op al je vragen over Online.nl

  Hoe kan ik overstappen naar een nieuwe internet service provider?

  Overstappen – Door een postcodecheck te doen via Glasvezelloket.nl kan je alvast kijken welke internet provider bij je past qua internet snelheid, eventueel tv pakket mogelijkheden en natuurlijk qua prijs. Je kunt via de website van een nieuwe provider een internet abonnement af sluiten. De betreffende provider kan de overstap van je huidige provider naar je nieuwe provider volledig afhandelen via de overstapservice. Met de ‘overstapservice’ wordt eigenlijk het minder leuke gedeelte bedoelt, het opzeggen bij je huidige provider. De afhandeling hiervan wordt volledig overgenomen door je nieuwe provider. Vanzelfsprekend kan je dit doen als je geen opzegtermijn meer hebt bij je huidige provider.

  Providers die hier in ieder geval aan mee werken zijn: Online.nl, XS4ALL, Ziggo, KPN, Delta Fiber Nederland, Odido, Youfone, Plinq, Qonnected, Trined en Freedom Internet.

  Via welke netwerken biedt Online.nl glasvezel abonnementen aan?

  Online.nl levert glasvezel aan via het KPN en het Delta Fiber netwerk. Doe de postcodecheck om te kijken of je een abonnement van Online.nl kunt afsluiten.  

  Kijk je via Online.nl naar tv van Canal Digitaal?

  Ja, dat klopt, Online.nl neemt de tv diensten af van hun zuster bedrijf Canal Digitaal. Hiervoor gebruik je ook de Canal Digitaal tv app en video on demand waarmee je op al je schermen in de EU tv kunt kijken.    

  Op welke manier onderscheidt Online.nl zich van de concurrentie?

  Online.nl gebruikt de claim dat ze het het meest complete pakket voor de beste prijs leveren. Online.nl levert altijd de hoogst haalbare snelheid tot 100 Mb/s en in het tv pakket zit standard Opnemen, Pauzeren, Begin Gemist, TV app, ESPN Eredivisie (3 kanalen), 80+ tv zenders en gratis films en series.       

  Beoordelingen van tevreden klanten

  P. Wajdadiar

  Snel geregeld, duidelijke communicatie, aansluitproblemen goed opgelost

  A. Harder

  Met online.nl heb ik het beste ervaring en na een jaar bij ziggo ga ik weer terug.

  Lodewijk Baart

  Prima overstap geweest. Probleem met aansluiting werd snel en effectief verholpen door een monteur. Glasvezel internet is zeer stabiel met vrijwel de maximaal haalbare snelheid.

  LP Bouwmeesters

  Prima, alles was compleet. Ook goed zelf te installeren met enige kennis.

  M. Avcikaya

  Top service, de aansluiting deed het niet door een fout in de KPN centrale in mijn dorp. Gebeld en volgende dag door een monteur opgelost.