Skip to main content
viaplay

Doe de postcode check

meisje schreeuwd dat glasvezelloket de beste vergelijker is small 771967c4
viaplay

Doe de postcode check

Waarom viaplay kiezen?

Viaplay is een video-on-demanddienst van de Viaplay Group, voorheen de Nordic Entertainment Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden.

 • Digitale interactieve televisie

 • TV kijken via app

Advies Glasvezelloket.nl

Viaplay logo
TV App
12 maanden contract
€ 10,49


 • Actie prijs: € 10,49 p/m
 • Actie: 25% korting op jaar abo
 • Zenders: F1, Films & Series
 • Gratis: nvt
 • Aansluitkosten: € 0,-
 • Cashback glasvezelloket: € 10,-

  Antwoord op al je vragen over viaplay

  Hoe kan ik betalen voor Viaplay?

  Wanneer je je aanmeldt, kan je ervoor kiezen een betaalkaart in je account toe te voegen of gebruik te maken van iDeal. Wij accepteren Visa en Mastercard credit en debit kaarten uitgegeven bij een Nederlandse bank.

  Kan je offline content downloaden om later te bekijken bij Viaplay?

  Je kan de meeste series en films offline downloaden en opslaan op je mobiele apparaat zoals mobiel of tablet (iOs/Android). De inhoud zal in het intern geheugen worden opgeslagen en het kan niet opgeslagen worden in een extern apparaat of geheugen zoals SD/of andere memory cards.

  Hoeveel apparaten kan ik op streamen bij Viaplay?

  Je kan 2 streams tegelijkertijd open hebben en tot 5 apparaten gebruiken binnen een 24 uur periode. Als je een 3de stream wil openen, zal je een foutmelding ontvangen met uitleg hierover. Hetzelfde geld voor een 6de apparaat binnen een 24 uur periode. Je kan ook de meeste series en films downloaden en offline bekijken zonder dat deze effect heeft op de online stream.

  Waar is Viaplay beschikbaar?

  Viaplay is beschikbaar op de meeste Smart TV’s, Android en iOs mobiele apparaten zowel als de meeste browsers. Je kan overal in de EU streamen. Op mobiele apparaten heb je de mogelijkheid om de meeste series en films te downloaden en offline te bekijken waar je ook bent.

  Wat is Viaplay en wat kan ik zien?

  Viaplay is een online streaming service die premium live sporten, Viaplay Originals, Hollywood films en series en kinderprogramma’s aanbied. Je kan sporten zoals; F1, Bundesliga Voetbal, PDC Darts, Vrouwen voetbal van Italië serie A en Zweden Damalisvenskan, Matchroom Snooker en pool. KSW MMA bekijken en Premier League Voetbal.

  Beoordelingen van tevreden klanten

  Fred van Engelen

  Helaas gedwongen om viaplay te nemen vanwege F1, maar ben dik tevreden nu!

  Matthieu

  Viaplay is gewoon top man veel films en natuurlijk Max

  I Florez

  Viaplay omdat ik zo gek ben op F1!!!